Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

Është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin e…

4.90

Është një çaj i përzier bimor me bazë xhenxhefili i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi…

4.90

Lëvorja e pemës së barutit, e cila prodhohet brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin e…

4.80

Me formulimin e tij të veçantë nga bimët e mbledhura me kujdes të cilësisë së parë, Chia Seed është kryesisht…

4.70

1 2 3 4
Shopping Cart