Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Eliksiri Kuban është një shtesë diete për onkologjinë dhe pacientët e tjerë me funksion të dëmtuar të sistemit imunitar. Ai…

48.00

PVA plus është një suplement dietik i përbërë nga gjethet e bimës medicinale anamu. Ajo u krijua si rezultat i…

24.00

Moringa - një bimë magjike kundër plakjes PVM plus është një suplement dietik që përmban bimën medicinale moringa. Ajo u…

22.00

PVS plus është një suplement dietik që përmban algat Spirulina dhe Chlorella. Ajo u krijua si rezultat i kërkimeve shumëvjeçare…

21.00

Shopping Cart