Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe shija…

5.10

Prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe shija…

5.20

Përdoret për qëllime të aromaterapisë. Përdoret si aromë në ujin dhe dhomat e banjës. Përdoret për t’i dhënë aromë vajrave…

6.60

Era dhe shija e këndshme e frutave të pemës së bergamotit prodhohet si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001,…

6.30

Është prodhuar si aromatizues i ushqimit në standardet ISO 9001, ISO 22000 duke përdorur teknologji të përparuar nga aroma dhe…

4.90

Është për përdorime të jashtme. Mos e aplikoni direkt në lëkurën tuaj.

8.60

Përdoret për qëllime të aromaterapisë. Përdoret si aromë në ujin dhe dhomat e banjës. Përdoret për t’i dhënë aromë vajrave…

6.90

Shopping Cart