Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

Nuk ka në stok

Prodhohet në fabrikën MECIDEFENDI duke kapsuluar dhe paketuar në përputhje me standardet ISO 220000 nga ekstrakte të farës së rrushit…

49.00

Me formulimin e tij të veçantë nga bimët e mbledhura me kujdes të cilësisë së parë, Chia Seed është kryesisht…

4.70

Okra Seed, e cila prodhohet brenda fushës së sigurisë së ushqimit në objektet Mecitefendi me formulimin e saj të veçantë…

4.70

Shopping Cart