Jeta e re BIO

Filtri

Min
Max
Nuk ka në stok

Me përmbajtje të vajit Argan, një vaj shumë i veçantë që merret nga frutat e pemës Argan të rritur në…

2.00

Nuk ka në stok

Nëse dëshironi që lëkura juaj, e cila është dera juaj në jetë, të jetë më e shëndetshme dhe më e…

2.00

Nuk ka në stok

Lëkura juaj tani do të jetë më e fortë me këtë krem të bukur me përmbajtje të pasur si dhe…

2.00

Nuk ka në stok

Sidomos në verë dhe në ekspozimin afatgjatë të diellit, ky krem do të jetë ndihmësi më i mirë i trupit…

2.00

Është 100% vaj bajame i ëmbël i marrë me metodën e shtypjes së ftohtë. Ju mund të përdorni Mecitefendi vajin…

4.90

Keni probleme me rregullimin e ekuilibrit të yndyrës në lëkurën tuaj? Ne kemi zgjidhjen e problemit tuaj me Maskë Natyrore…

1.50

Shopping Cart