Jeta e re BIO

Çokoladë N48Hours për meshkuj

Me ndihmën e përbërësve natyralë në recetën e saj, çokolada N48hours do t’ju bëjë që ju dhe partneri juaj të përjetoni momente të pabesueshme. Përveç kësaj, është e shijshme!

Kjo porosi përmban një paketë që ka 10 copë.

Përmbajtja: xhensen, xhenxhefil, ferula, kakao, sheqer dhe gjalpë kakao. Informacion për përdorim: Brena duhet të konsumohet vetëm një herë në ditë, pas 30 minutash do të ketë efekt (në varësi të gjendjes fizike) dhe ka efekt deri në 48 orë.
Paralajmërime: Nuk rekomandohet të përdoret me alkool, në njerëzit me sëmundje të zemrës ose goditje në tru dhe sëmundje diabetike, përdorimi i tij nuk preferohet. Nëse keni një efekt të papritur, duhet të raportohet tek mjeku juaj. Mbajeni larg fëmijëve dhe në një vend të freskët dhe të thatë larg rrezeve të diellit në një temperaturë maksimale prej 25 C. Mos pranoni paketime të dëmshme.

5.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart