Jeta e re BIO

Diamond Eye – Serum shërues për vetulla dhe qerpikë

VETULLA TË TRASHA QERPIKË TË GJATË – Ndihmon vetullat dhe qerpikët tuaj të trashen, të bëhen më të dendura dhe të fitojnë një pamje të shëndetshme. Siguron heqjen e shpejtë të pamjes së hollë, të dobët dhe të hollë.

PËRDORIMI I VAJIT PËR PËRKUJDESJEN E QERPIKËVE: Vaji i Kujdesit për Qerpikët aplikohet në qerpikët me një furçë të veçantë aplikimi një herë në ditë, mundësisht para se të shkoni në shtrat.

PËRDORIMI I VAJIT PËR PËRKUJDESJEN E VETULALVE: Vaji i Kujdesit për vetullat preferohet të aplikohet një herë në ditë falë aplikimit të tij special. Zbatohet në vetulla para se të shkoni në shtrat dhe aplikohet me një masazh të lehtë.

PËRMBAJTJA: Ricinus communis (Castor) seed oil (Castor oil), Corylus avellana (Hazelnut) seed oil (Hazelnut), Vitis vinifera (Grape) seed oil (Grape seed oil) ), Triticum vulgare (Wheat) germ oil (Wheat oil), Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil (Sweet almond oil), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

 

24.90

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart