Jeta e re BIO

Diamond Krem për Duar dhe Trup

Krem Diamond për duar dhe trup 250 gr

Mënyra e Përdorimit: Para se ta përdorim e perziejm me një spatull. Duke marrë një sasi të vogël ku pastaj lyejm trupin, duart dhe këmbët deri ne 5-6 minuta, duke bere masaz, pastaj i lajmë me uje të vakët. NUk duhet ta perdorim në fytyrë dhe rreth saj. Nuk duhet ta përdorim para se të bëjmë testin e alergjise në një pjesë të vogël të lëkures.

Krema për duart dhe trupin Diamond e mban lëkurën të lagur gjatë gjithë ditës me veçorinë e saj maksimale të lagështisë.

 

Ky krem vie në këto aroma:

  • Shegë
  • Lavander
  • Dredhëz
  • Kakao
  • Mandarinë
  • Limon

11.90

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart