Jeta e re BIO

DrCubano – Eliksir Kuban

Eliksiri Kuban është një shtesë diete për onkologjinë dhe pacientët e tjerë me funksion të dëmtuar të sistemit imunitar. Ai përmban bimët mjekësore anamu, moringa dhe algat spirulina dhe chlorella.

Ai u krijua si rezultat i shumë viteve të kërkimit nga mjekë dhe shkencëtarë kubanë, të cilët zbuluan se kombinimi i këtyre bimëve dhe algave jep rezultatet më të mira për forcimin e imunitetit te pacientët onkologjikë.

Kjo është arsyeja pse onkologët në Kubë e kanë përdorur me sukses për vite me radhë si një shtesë e terapisë konvencionale sepse:

  • Ngadalëson rritjen dhe zhvillimin e qelizave kancerogjene
  • Parandalon përparimin e sëmundjes
  • Ai lehtëson efektet dhe e bën më të lehtë tolerimin e kimioterapisë dhe radioterapisë
  • Në pacientët me kancer, falja e shënuesve tumoralë ndodh në falje
  • Përmirëson imunitetin dhe shëndetin e përgjithshëm të pacientit
  • Rrit nivelin e energjisë dhe humorit te pacientët, dhe në këtë mënyrë përmirëson cilësinë e jetës
  • Është menduar si për njerëzit e shëndetshëm ashtu edhe për atletët për të forcuar sistemin imunitar dhe për të parandaluar një numër të madh sëmundjesh

Permbajtja

PVA plus: Ekstrakt i thatë i gjethes anam – 60 kapsula nga 400 mg.

PVM plus: Pluhuri i farave dhe gjetheve Moringa (50:50) – 60 kapsula 500 mg.

PVS plus: Alga spirulina (400 mg), chlorella (100 mg) – 60 kapsula nga 500 mg.

Menyra e perdorimit

Sipas rekomandimit të mjekëve kubanë për pacientët onkologjikë, cikli terapeutik zgjat 3 muaj, nga të cilët muaji i parë është faza e zakonit, dozat rriten gradualisht nga java e 1 deri në 4. Nga java e katërt, pacientët hyjnë në dozën terapeutike onkologjike prej 2 kapsulash nga çdo produkt në mëngjes, pasdite dhe në mbrëmje.

Merrni PVA Plus 15 minuta para ngrënies dhe PVM Plus dhe PVS Plus menjëherë pas ngrënies.

Pas 3 muajsh bëhet një pushim prej 15 ditësh dhe cikli mund të përsëritet sepse preparati nuk ka efekte të dëmshme në organizëm.

Rekomandohet gjithashtu për njerëzit e shëndetshëm.

E rëndësishme: gratë shtatzëna, nënat me gji dhe personat nën moshën 18 vjeç rekomandohen të marrin Elixir në konsultim me një mjek kompetent.

Shënim: Elixir Kuban përdoret ekskluzivisht si një shtesë e dietës dhe terapisë së përshkruar.

48.00

Category:
ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart