Jeta e re BIO

KAPSULA NGA VAJI I FARËS SË ZEZË (80 KAPSULA * 1300MG)

Fara qimnon i zi, vendas në Turqi, i cili është një farë që përmban nga rreth 30 -25% vaj.
Vaji i farës së qimnonit të zi që merret nga kjo farë merret me metodën e shtypjes së ftohtë nga fara e qimnonit të zi, e cila është një cilësi tryeze që ne mund ta konsumojmë në shtëpitë tona, brenda fabrikës sonë, dhe prodhohet nga kapsulimi dhe paketimi në standardet ISO 22000.

Numri i Miratimit të Shtojcës Ushqimore: 001661-23.11.2016

49.00

S’ka stok

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart