Jeta e re BIO

KAPSULA XHENSEN (30 KAPSULA * 700 MG)

Bima e Xhensenit, emri latin i së cilës është Panax, është një barishte e qëndrueshme dhe shumëvjeçare. Karakteristikat isshtë një bimë që mund të rritet spontanisht në Lindjen e Largët dhe kontinentin Amerikan. Xhensen Korean, një lloj xhensen i rritur në Kore dhe Xhensen Amerikan, i rritur në Shtetet e Bashkuara, tregojnë efekte të ngjashme me pothuajse të njëjtën përmbajtje përbërës aktiv. Rrënjët mund të korren 3-9 vjet pasi mbillet bima, dhe pjesa më efektive janë rrënjët.

 

Ekstrakti i xhensenit, i cili prodhohet nga paketimi i ekstrakteve të marra nga rrënjët e xhensenit të rritura me kujdes me kapsula bimore në standardet ISO 22000 në fabrikën tonë, u paraqitet klientëve tanë të vlerësuar.

49.00

S’ka stok

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart