Jeta e re BIO

MACİTEFENDİ Pastë dhëmbësh natyrale me ekstrakt MISVAK 75ml

Është koha e duhur për të ndjerë efektin freskues natyror në dhëmbët tuaj me SLS, SLES, paraben, ngjyrues artificial, alkool, fluor dhe pa gluten, i cili është formuluar me lëng karafili, propolis, calendula dhe ekstrakte miswak …

Ai parandalon formimin e baktereve në gojë me propolisin që përmban, dhe ju mund ta mbani frymën tuaj të freskët gjatë gjithë ditës me shijen e mentolit dhe mentes.

Lëngu i karafilit përdoret si ujë për kujdesin tuaj oral.

3.10

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart