Jeta e re BIO

HEMAZON -60 Capsulla

Përmbajtja;SUPLEMENT USHQIMOR HEMAZON RRITJA E ENERGJISË NDIHMON NË MBROJTJEN E SISTEMIT TONË IMUNET ⚫• ZINK • VITAMINA D HEMAZON Të jetosh një jetë të shëndetshme ka më shumë se një dinamikë: gjumë të rregullt, sport, dietë të ekuilibruar, shmangie të stresit. Pavarësisht se sa mirë hani, duhet të merrni suplemente që forcojnë imunitetin për të qëndruar të shëndetshëm. Sepse disa vitamina që merrni nga ushqimet nuk ruhen në trupin tuaj ose vitaminat që merrni nga ushqimet mund të mos jenë të mjaftueshme. Në këtë pikë, është shumë e rëndësishme të zgjidhni suplementin e duhur ushqimor. Po bëhet gjithnjë e më e vështirë për të arritur përmbajtje të pastër dita ditës. Për këtë arsye, drejtimi drejt qëllimit të duhur është hapi i parë më i rëndësishëm i një jete të shëndetshme për ju. Zgjedhja e vitaminës (eve) të duhura dhe përdorimi i tyre rregullisht jo vetëm që do t’ju mbrojë nga sëmundjet e mundshme, por gjithashtu do t’ju ndihmojë të shëroheni lehtë nëse sëmureni. Ky produkt, i cili ofron zink, vitaminë D dhe vitamina Elderberry që ju nevojiten çdo ditë në një kapsulë të vetme, rrit energjinë tuaj dhe ndihmon në mbrojtjen e sistemit tuaj imunitar. • Për të përmirësuar funksionet e zorrëve, • Për të parandaluar kapsllëkun, • Rregullimin e presionit të gjakut, Per te pastruar arteriejet e zemres• Për të ofruar mbrojtje kundër sëmundjeve kardiovaskulare, • Për të lehtësuar kongjestionin e sinuseve, ⚫ Lehtësoni të ftohtin dhe dhimbjen e fytit Dhe regjenerimin e trupit ,me HEMAZON

Informacioni i Përdorimit; Sasia e rekomanduar ditore e porcionit është 2 tabletë në ditë.

Kushtet e Ruajtjes: Duhet të ruhet në një vend të thatë dhe të freskët nën 25 ° C.

39.90

Category:
ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart