Jeta e re BIO

Mecitefendi Eucalyptus Shije Natyrore 20ml

Shija Eeukalipt  20 ml Përdoret në ushqim Duhet të konsumohet para datës së skadimit. Ruani në një vend të freskët, të thatë dhe jo të lehtë. Mbajeni atë në paketimin e tij. Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni kontaktin me sytë. Marka ekskluzive e Mecitefendi. Mund ta porosisni tani nga Bazarea.com. KUJDES: Ka të ashtuquajturat vajra natyralë të shitur nën vlerën e tij reale në treg. Këto janë të përbëra nga esenca e lirë sintetike. Përdorimi i vajrave të tillë në kozmetikë dhe ushqime është jashtëzakonisht i dëmshëm për shëndetin.

8.20

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart