Jeta e re BIO

MECİTEFENDİ Krem Natyral nga Fara e Rrushit të Zi 100ml

ËSHTË SO SHUM NATYRORE; Nuk përmban Paraben, Parafinë, Silikon, Ngjyrosës, Produkt Kafshor, Xhelatinë dhe Ruajtës.

Kujdesuni për lëkurën tuaj me një prekje natyrale me Kremin Natyror MECİTEFENDİ …

Përmban një përqindje të lartë të VAJIT TED FARAPVE TAP RRUSHIT TAC ZI, një nga xeherorët e çmuar që Anadolli i ofron jetës. Tani keni një mik tjetër që do t’ju bëjë të lumtur me erën e tij të këndshme, si dhe do të ushqejë dhe forcojë lëkurën tuaj gjatë gjithë ditës …

E disponueshme për të gjitha llojet e lëkurës.

6.50

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart