Jeta e re BIO

MECİTEFENDİ Shampon Dafine 400ml

Përveç vajit esencial të dafinës, ai përmban ekstrakte të 11 bimëve që mbështesin kujdesin e flokëve dhe kokës, dhe vitamina të tilla si Vitamina B3, Vitamina H dhe Vitamina B5, të cilat janë shumë të rëndësishme në kujdesin e flokëve. Ndihmon flokët të jenë të shëndetshëm dhe me shkëlqim duke e ushqyer atë .. Parandalon zbokthin në përdorim të rregullt, fuqi e madhe për flokë të shëndetshëm, me shkëlqim dhe të gjallë vjen në këmbët tuaja me Shampo Mecitefendi Defne …

Nuk përmban Paraben, Silikon, Produkt Kafshor, Alkool, Xhelatinë.

6.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart