Jeta e re BIO

MECİTEFENDİ Shampon Hitheri 400ml

Është një shampo bimore, voluminoze, efektive për humbjen e flokëve, e formuluar posaçërisht për flokë të dobët, pa jetë, me vaj dhe të hollë. Përveç vajit të farës së hithrës dhe ekstraktit të hithrës, ai përmban një përzierje të pasur me 10 ekstrakte të ndryshme bimore dhe vitaminë B3, vitaminë H dhe vitaminë B5. Hairshtë e mundur të ndjeni fuqinë magjike të natyrës në flokët tuaj me shampon MECİTEFENDİ SIRGAN.

Nuk përmban paraben, silikon, produkte shtazore, alkool dhe xhelatinë.

6.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart