Jeta e re BIO

MECİTEFENDİ Shampon Hudhre 400ml

Përmban një përqindje të lartë të ekstraktit të hudhrës. Përveç kësaj, ajo përmban 11 ekstrakte bimore që mbështesin kujdesin e flokëve dhe kokës, Vitaminë B3, Vitaminë H, Vitaminë B5 dhe proteina ushqyese të grurit. Përmbajtja e tij e pasur dhe natyrale ndihmon në forcimin e flokëve të dobët, të pajetë dhe të lëshuar. Parandalon zbokthin në përdorim të rregullt. Shtë i përshtatshëm për flokë normalë. Nuk përmban paraben, silikon, produkte shtazore, alkool dhe xhelatinë.

6.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart