Jeta e re BIO

MECİTEFENDİ Shampon Ulliri 400ml

Shtë prodhuar për të përkëdhelur flokët tuaj me formulën e tij unike që përmban ekstrakt mjalti dhe proteinë gruri, përveç vajit të ullirit për flokët e thatë dhe të dëmtuar. Vetitë ushqyese, riparuese dhe hidratuese të vajit të mrekullueshëm të ullirit forcohen më tej me shtimin e Ekstraktit të Mjaltit dhe Proteinës së Grurit. Një prekje e mëndafshtë në flokët tuaj, Ju mund të zgjidhni Shampo MECİTEFENDİ OLIVE për shkëlqim dhe kujdes intensiv.

Nuk përmban paraben, silikon, alkool, produkte shtazore dhe xhelatinë.

6.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart