Jeta e re BIO

MECİTEFENDİ Shampon Vaj Argani 400ml

Vaji organik i arganit, i marrë nga frutat e pemës së mrekullisë (ARGAN TREE), i cili rritet vetëm në një rajon në botë (FAS) me bujqësi organike, është një vaj i veçantë që ushqen flokët dhe lëkurën e kokës, i jep shkëlqim flokëve dhe e bën të shëndetshme. Shampo vaji argani MECİTEFENDİ përmban këtë vaj të veçantë, i cili është shumë i vlefshëm për flokët dhe quhet ari i lëngshëm, me një formulë të veçantë … Ju mund të zgjidhni shampon MECİTEFENDİ ORGANIC ARGAN OIL për të siguruar kujdes shtesë për flokët e thatë, të dëmtuar dhe të lyer, si dhe per floke normale …

Nuk përmban paraben, silikon, produkt shtazor, alkool, xhelatinë.v

6.00

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart