Jeta e re BIO

Mecitefendi Vaj Bajami i ëmbël 20 ML

Është 100% vaj bajame i ëmbël i marrë me metodën e shtypjes së ftohtë.

Ju mund të përdorni Mecitefendi vajin e embel te bajameve, i cili nuk përmban asnjë kimikate, me qetësinë e mendjes.
Mund të pini një lugë çaji.
Shpesh përdoret në kujdesin e lëkurës dhe flokëve.
Mund të aplikohet duke masazhuar lëkurën e kokës.
Ju mund të aplikoni vajin e bajames së ëmbël Mecitefendi në flokët tuaj me vaj kokosi Mecitefendi dhe ta lani me shampon me hudhër Mecitefendi pas gjysmë deri në 2 orë.
Vaji i Bajames së ëmbël Mecitefendi, i cili merret duke përdorur metoda distilimi ose shtypje të ftohtë sipas strukturës së bimës, prodhohet në Mecitefendi Herbal Products Facilities, i cili ka të gjitha certifikatat e cilësisë në fushën e tij, siç është shkruar në produkt, dhe dallohet nga vajrat e tjerë bimorë me cilësinë e tij. Nuk përmban ruajtës parabeni ose substanca të ngjashme.

4.90

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart