Jeta e re BIO

Pastë Mesir 5 shkopinj

Nga e kaluara … në të ardhmen …

Pasta Mesir, e cila u mor në 1522 duke përzier 41 lloje erëza nga mjeku i famshëm i periudhës, Merkez Efendi, për të shëruar sëmundjen e Ayşe Hafsa Sultan, gruaja e Sulltanit Osman Yavuz Sulltan Selim, është trashëgimi e kulturës sonë nga e kaluara në të ardhmen.

 

Si kompani Mecitefendi, ne sjellim Manisa Mesir Paste, e cila është trashëgimia e kulturës sonë për ne, me teknologji në standardet ISO 22000 dhe ISO 9001 brenda fushës së sigurisë së ushqimit dhe ua paraqesim atë klientëve tanë të vlerësuar.

49.90

S’ka stok

ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart