Jeta e re BIO

DrCubano – PVA Plus

PVA plus është një suplement dietik i përbërë nga gjethet e bimës medicinale anamu. Ajo u krijua si rezultat i kërkimeve shumëvjeçare nga mjekë dhe shkencëtarë kubanë, të cilët zbuluan se bima anamu jep rezultatet më të mira për forcimin e imunitetit. Mjekët kubanë e rekomandojnë atë si një suplement të rregullt dietik sepse:

  • Ndihmon trupin të njohë dhe shkatërrojë qelizat e tumorit
  • Redukton infeksionet respiratore
  • E dëshmuar efektive për shërimin nga KOVID
  • Redukton inflamacionin, veçanërisht artritin dhe ngërçet e muskujve
  • Ndihmon me mosfunksionimin urologjik dhe problemet me urinimin
  • Ndihmon me gastrit dhe problemet me tretjen
  • Përmirëson punën e hormoneve të tiroides
  • Redukton sheqerin dhe yndyrën në gjak
  • Përmirëson shëndetin e përgjithshëm të organizmit

Bima anamu përmban selen, zink, bakër dhe hekur, elementë që në kombinim rrisin sistemin imunitar shumëfish, gjë që e bën atë një nga suplementet natyrale më efektive në botë. Sasitë e larta të flavonoideve, triterpeneve, lipideve, kumarinave dhe përbërësve të squfurit ngadalësojnë sëmundjet malinje.

Permbajtja

Ekstrakt i thatë i gjetheve të bimës anamu – 60 kapsula prej 400 mg.

Menyra e perdorimit

Një kapsulë 3 herë në ditë, 15 minuta para ngrënies, me më shumë lëngje.
Pacientëve onkologjikë rekomandohet të marrin PVA plus si pjesë e Elixirit Kuban.

E rëndësishme: Nuk rekomandohet për personat me koagulim të gjakut, më të rinj se 18 vjeç, si dhe për gratë shtatzëna, pa konsultim paraprak me një mjek kompetent.

Shënim: PVA plus përdoret ekskluzivisht si një shtesë e dietës dhe terapisë së përshkruar.

 

24.00

Category:
ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart