Jeta e re BIO

Turana Faculet për dhimbje

Produkt me kualitet të lartë “Nga Golld ilaq ” per her të par ne Kosovë
100% Natyral
Faculeta nga Brendi ,, TURANA “ është e lagur e cila ndalon dhimbjen e kokes, nyjeve, muskujve,g junjëve, e formuluar për t’ju ndihmuar dhe ndaluar dhimbjet.

Perdorimi : ne pjesen e trupit ku keni dhimbje masazhojeni nje minut.
Faculeta eshte e lagur dhe bio e formuluar nga shkenctari Michell Timotini .

Ndalon dhimbjet ne afat prej 3 min , pa efekte ansore!!!

Kjo porosi përmban një pako që ka 15copë.

7.50

Category:
ÇAJ ME PERIME FORM 100 GR

Ky është një çaj i përzier bimor i prodhuar brenda fushës së sigurisë ushqimore në mjediset e Mecitefendi me formulimin…

3.90

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË RRUSHIT MECITEFENDI 200 GR

Pluhuri i Farave të Rrushit, i cili nxirret me kujdes nga rrushi i rritur në rajonin e Egjeut të vendit…

4.90

ÇAJ PLUHUR FARASH FLAX MECITEFENDI 200 GR

Në përgjithësi rritet në vendet me klimë mesdhetare. Pluhuri i Farave të Lirit, i prodhuar brenda fushës së sigurisë së…

4.30

ÇAJ PLUHUR CORAB MECITEFENDI 200 GR

Carob (Ceratonia siliqua) ose Carob është një specie që rritet natyrshëm në vendet ku mbizotëron klima mesdhetare dhe hahen bishtajat…

4.30

ÇAJ,PLUHUR I FARËS SË ZEZË MECITEFENDI 200 GR

Turkia, e cila është një farë që përmban afërsisht 25-30% yndyrë. Pluhuri i farës së qimnonit të zi, i cili…

4.50

PËRZIRJE E KOLAGJENIT TË PËRFORCUAR MECİTEFENDİ (30 copë)
Out Of Stock

KOLANGJI I HIDROLIZUAR ACID HALURONIK ZINC BIOTIN MULTIVITAMIN Ushqim plotësues i përzier 11.000 MG 1 COPE * 30 PC

49.00

Shopping Cart